Poziv za prijavu za knjigovodstvenu agenciju Udruženja

-

Udruženje radnika na internetu raspisuje poziv za plaćeno mesto knjigovodstvene agencije Udruženja sa sledećim uslovima:

– iskustvo u knjigovodstvenom vođenju udruženja,

– izrada finansijskih izveštaja za interne potrebe,

– knjiženje uplata sa PayPal-a (uplate članarina i donacija u dolarima i evrima),

– knjiženje dinarskog izvoda banke (i do 50 dnevnih promena uplata i članarina),

– priprema troškova za stavljanje na uvid za interne potrebe članstva,

– dostupnost za savete.

Dopis u kojem ćete predstaviti Vaše iskustvo i iskustvo Vašeg tima treba da se pripremi na memorandumu (uz obavezno ostavljanje i broja mobilnog telefona ) i da se prosledi na mejl adresu prijava@uri.rs, dok naslov mejla treba da sadrži oznaku „knjigovodstvene usluge“. Rok za prijavu je 25. januar u 21.00.

Poziv se upućuje knjigovodstvenim agencijama iz svih gradova Srbije. Nakon sprovedene provere, Udruženje će kontaktirati izabrane knjigovodstvene agencije i dogovoriti način rada.

KO ČINI UDRUŽENJE RADNIKA NA INTERNETU?

Udruženje radnika na internetu čine radnici koji primaju zaradu na osnovu pružanja usluga i rada na internetu bez obzira na prirodu posla – to može biti držanje časova stranih jezika, prevođenje, razvoj softvera, promocije, grafički dizajn ili neko drugo zanimanje. Udruženje radnika na internetu pokrenuto je kako bi se organizovano i sa što jasnijom porukom odgovorilo na poziv Poreske uprave fizičkim licima na samoinicijativno podnošenje poreskih prijava i plaćanje poreza na prihode iz inostranstva.

UDRUŽENJE RADNIKA NA INTERNETU

MB: 28310412 PIB: 112211013

Podeli

Poslednje vesti