Udruženje radnika na internetu pokreće kampanju Put solidarnosti

-

Već četiri meseca se zajedno borimo i mnogo toga smo uradili da nas cela Srbija čuje. Protestovali smo, objašnjavali, pregovarali…

Naša Vlada nam je ponudila sraman predlog koji nikako ne možemo da prihvatimo. Izgleda da nismo bili dovoljno jasni. Uporno nam predlažu neprihvatljive stvari. Zato je neophodno da počnemo da se okupljamo kako bismo im pokazali svoju veličinu. Krajnje je vreme da se i lično upoznamo, razgovaramo i dogovaramo se. Svi kao jedan!

Udruženje pokreće kampanju Put solidarnosti, tokom koje će biti organizovani sastanci članova Udruženja. Sastanci će se održavati u gradovima/opštinama sa većim brojem članova.

Put solidarnosti počinje u Novom Sadu i nastaviće se ka drugim gradovima Srbije. Za prisustvo na sastanku u Novom Sadu, koji će se održati u subotu 13. februara u restoranu hotela Novi Sad na adresi Bulevar Jaše Tomića 1, možete se prijaviti ovde: https://forms.gle/Rqyepk9E7t3NFb9z5.

Tačnu satnicu javićemo vam mejlom, ali planirajte da će biti između 11.00 i 15.00. Nakon zatvorenog sastanka članstva uslediće razgovor sa zainteresovanom javnošću.

Gradovi koji su za sada uključeni u Put solidarnosti su: Novi Sad, Zrenjanin, Kragujevac, Niš, Zaječar, Aleksinac i Beograd.Članovi iz obližnjih mesta i gradova dolaziće do grada u kojem je sastanak. Kada broj članova u drugim gradovima bude porastao, Put će nas voditi i do njih.

Sastanci će biti organizovani iz budžeta koji čine donacije i članarine.

Širimo i dalje reč, pričajmo o svojoj situaciji i problemima, predložimo i drugim ljudima članstvo i doniranje i pođimo zajedno putem solidarnosti.

Pozivamo vas sve da dođete kako bismo zajedničkim snagama sprečili pljačku i dužničko ropstvo koje država želi da nam nametne.

Nastavljamo sa borbom i idemo dalje do pobede!

Pratite nas na društvenim mrežama za dalja obaveštenja o Putu solidarnosti.

Podeli

Poslednje vesti