PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U UDRUŽENJU RADNIKA NA INTERNETU

Pridruži se Udruženju radnika na internetu

Naša snaga je u našem jedinstvu.

Udruženje već ima veliki broj stručnjaka i spoljnih saradnika spremnih za pregovore sa nadležnim organima i rad na izmenama zakona.

Finansije od članarine znače sigurnost i nezavisnost od spoljnih pritisaka.

Zajedničkim delovanjem učinićemo sve što možemo da nijedan radnik na internetu u Srbiji ne plati trenutne nerealne namete.

Članarina za pristupanje Udruženju

Članarina za prvih šest meseci iznosi 1800 RSD.

Obnova članarine

Obnova članarine iznosi 1800 RSD i važi šest meseci.
Članarina se uplaćuje na dinarski račun 160-6000000805848-36 sa sledećim podacima:

Šifra za fizička lica za elektronsko plaćanje: 289.
Poziv na broj: članski broj iz pristupnice.
Svrha uplata: obnova članarine.
Model ne mora da se unosi, ali ako sistem traži, uneti 97.

New User Registration
*Required field

Postupak učlanjenja i obnove članarine u Udruženju radnika na internetu

1. Ako se učlanjujete u Udruženje, prvo popunite pristupnicu na ovoj stranici. Ako obnavljate članarinu, odmah pređite na 3. korak.

2. Nakon popunjavanja pristupnice na imejl adresu dobijate članski broj i uputstvo za plaćanje članarine. Članarina važi šest meseci od datuma uplate i iznosi 1800 dinara.

3. Ako obnavljate članarinu, na ovoj stranici možete pronaći iznos i podatke za uplatu. Članarina važi šest meseci od datuma uplate i iznosi 1800 dinara.

4. Kada uplatite članarinu, kolega iz Udruženja proverava uplatu i aktivira Vas u sistemu. Bićete aktivirani u roku od tri dana od učlanjenja.

5. Kada Vas prvi put aktiviramo u sistemu, dobijate imejl da ste postali član Udruženja i njemu se se nalazi Vaše korisničko ime i lozinka za pristup sajtu i pozivnica da se priključite Discord-u.
Kada obnavljate članarinu, ponovo Vas aktiviramo u sistemu i dobijate imejl da je obnova članarine evidentirana. Sajtu možete pristupiti sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom; članski broj ostaje isti.
Imejlovi obično završe u neželjenoj pošti, pa Vas molimo da proverite i taj folder. U slučaju da imejl niste dobili, javite nam se na finansije@uri.rs.

6. Ako iz bilo kog razloga nemate pristup Discord-u, potrebno je da nam pošaljete poruku sa članskim brojem na mejl info@uri.rs. Svaki član dobija jedinstven link za pristup ovoj platformi, zbog čega je potrebno da nam se posebno javite.

Odredbe iz Statuta:

Član 6

Udruženje se osniva radi ostvarivanja sledećih ciljeva:

– pomoći i podrške pri rešavanju pravnih i zakonskih pitanja članova Udruženja;

– zalaganja za poboljšanje statusa i uslova rada članova Udruženja u Republici Srbiji;

– rad na usavršavanju i poboljšavanju stručnosti članova kroz organizovanje seminara, tribina, okruglih stolova i edukacija.

Član 8

Član Udruženja može biti svako lice koje prihvata ciljeve Udruženja i Statut i podnese prijavu za učlanjenje Upravnom odboru Udruženja.

** Udruženje štiti privatnost i lične podatke svojih članova i neće objavljivati niti prenositi lične podatke svojih članova trećim licima bez izričite saglasnosti člana Udruženja na koji se takav podatak odnosi.

Politiku privatnosti pročitajte ovde.