PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U UDRUŽENJU RADNIKA NA INTERNETU

Pridruži se Udruženju radnika na internetu

Naša snaga je u našem jedinstvu.

Udruženje već ima veliki broj stručnjaka i spoljnih saradnika spremnih za pregovore sa nadležnim organima i rad na izmenama zakona.

Finansije od članarine znače sigurnost i nezavisnost od spoljnih pritisaka.

Zajedničkim delovanjem učinićemo sve što možemo da nijedan radnik na internetu u Srbiji ne plati trenutne nerealne namete.

Članarina za pristupanje Udruženju

Članarina za prvih šest meseci iznosi 1800 RSD bez izrade i slanja članske karte ili 2100 RSD sa izradom i slanjem članske karte na adresu navedenoj u pristupnici.

Obnova članarine

Obnova članarine iznosi 1800 RSD i važi šest meseci.
Članarina se uplaćuje na dinarski račun 160-6000000805848-36 sa sledećim podacima:

Šifra za fizička lica za elektronsko plaćanje: 289.
Poziv na broj: članski broj iz pristupnice.
Svrha uplata: obnova članarine.
Model ne mora da se unosi, ali ako sistem traži, uneti 97.

New User Registration
*Required field

Postupak učlanjenja u Udruženje radnika na internetu

– Popunite pristupnicu.

– Nakon popunjavanja pristupnice na imejl adresu dobijate članski broj i uputstvo za plaćanje članarine. Članarina važi šest meseci od datuma uplate i iznosi 1800 dinara.

– Kada uplatite članarinu, kolega iz Udruženja proverava uplatu i aktivira Vas u sistemu. Bićete aktivirani u roku od tri dana od učlanjenja.

– Kada Vas aktiviramo u sistemu, dobijate imejl poruku da ste postali član Udruženja u kojoj se nalazi Vaše korisničko ime i lozinka za pristup forumu na sajtu i pozivnica da se priključite Discord-u. Ovaj imejl obično završi u neželjenoj pošti, pa Vas molimo da proverite i taj folder u Vašem imejlu. U slučaju da imejl poruku niste dobili, javite nam se na finansije@uri.rs.

– Da biste pristupili Discord-u, potrebno je da nam pošaljete poruku sa članskim brojem na mejl info@uri.rs. Svaki član dobija jedinstven link za pristup ovoj platformi, zbog čega je potrebno da nam se posebno javite.

– Ako ste u pristupnici naveli da želite da Vam se izradi članska karta, možete je očekivati u roku od mesec dana od uplate članarine.

Odredbe iz Statuta:

Član 6

Udruženje se osniva radi ostvarivanja sledećih ciljeva:

– pomoći i podrške pri rešavanju pravnih i zakonskih pitanja članova Udruženja;

– zalaganja za poboljšanje statusa i uslova rada članova Udruženja u Republici Srbiji;

– rad na usavršavanju i poboljšavanju stručnosti članova kroz organizovanje seminara, tribina, okruglih stolova i edukacija.

Član 8

Član Udruženja može biti svako lice koje prihvata ciljeve Udruženja i Statut i podnese prijavu za učlanjenje Upravnom odboru Udruženja.

** Udruženje štiti privatnost i lične podatke svojih članova i neće objavljivati niti prenositi lične podatke svojih članova trećim licima bez izričite saglasnosti člana Udruženja na koji se takav podatak odnosi.

Politiku privatnosti pročitajte ovde.